Samsung Galaxy 2Un telefon este o unealta a societatii moderne care iti pune la dispozitie posibilitatea de a purta convorbiri la distanta. Asta inseamna ca poti apela pe cineva, discuta si inchide convorbirea.

Smartphoneul, dupa cum am aflat intr-un articol anterior, este un telefon care pe langa aceste functii, iti ofera multe alte facilitati. Diferenta specifica intre phone si smartphone nu ne este foarte clara, concluzia fiind aceea ca avem de-a face cu o inventie de marketing menita sa ne ia ochii.

Tot mi-am dorit de la telefonul meu a fost sa pot vorbi, inclusiv sa inchei o convorbire, sa dau mesaje si, eventul, sa aiba un sistem GPS. Desi Galaxy 2-ul pe care cu gratie il detin are un miliard de functionalitati pe care nu le folosesc niciodata, si pentru care am platit sute de euro, partea cu incheiatul convorbirii… e mai dificila.

Cat de oligofren trebuie sa fii ca sa produci un telefon cu Facebook, Youtube, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, Radio, Sistem de operare, aplicatii etc. dar care nu e capabil sa-si aprinda ecranul cand il iei de la ureche, la sfarsitul unei convorbiri? Si cat de incurabil in imbecilitatea ta trebui sa fii incat sa nu prevezi bugurile in functionarea senzorului si sa aprinzi ecranul la apasarea butonului fizic?

Pentru ce ai pune la dispozitia utilizatorului un miliard de bullshituri cand nu esti in stare sa-i oferi cele mai elementare functii? Veti spune ca am avut eu ghinion, ca se mai intampla, ca e o eroare izolata. Ei bine, nu! Se intampla frecvent, cu multe telefoane din astea. Si daca ai ghinionul sa suni un prieten cu aceeasi problema ca si tine… ori dai cu telefonul de pamant, ori stai de vorba cu el pana se termina bateria.

Incredibil!

JalnicSlabutAsa-si-AsaBunExcelent (5 voturi, media: 4,20 din 5)
Loading...Loading...